Reclameproducten

Voertuig belettering en autoreclame

Een goede belettering op uw auto verbetert de uitstraling van uw onderneming. Wij kunnen dit moeiteloos voor u verzorgen. Auto bestickering of voertuig reclame is een fantastische vorm van reclame maken en daarnaast ook nog eens vele malen goedkoper dan adverteren in welk blad dan ook. Je reclame is dag en nacht zichtbaar.

Wij werken graag mee aan unieke uitdagingen. Denk aan wrappen van uw auto, het volledig afplakken van uw auto met speciale snijfolies, zoals goud- of zilverkleurige folies, reflecterende folies, matte folies of gaatjesfolie waar u nog wel door naar buiten kunt kijken. En wat dacht u van raam tinten of aanbrengen van striping of zelfs full wrappen van uw voertuig met full color prints. Wilt u liever carbon folie op uw autodak of spiegels? Wij kunnen u altijd een passend voorstel aanbieden.

Wij beschikken over een database van nagenoeg alle schaalmodellen van hedendaagse voertuigen. Naast het plakken van voertuigen aan de Oude IJssel in Dronten, kunnen wij op verzoek ook op locatie plakken. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Dronten. Ons vakkundig team staat al voor u klaar.