superdeal solana

Over Solana

Hoe het allemaal begon: Yohan al jaren werkzaam in de reclamebranche, Lyda al jaren gewerkt in de detailhandel en studerende voor leerkracht.

1 januari 2005: Yohan en Lyda nemen Solana Textieldruk en Promotiekleding over en voegen er een digitale tak aan toe: er wordt een groot formaat printer, plotter en lamineermachine aangeschaft. Het bedrijf heet dan Solana Textieldruk en Reclameproducties. Er wordt gewerkt vanuit een tijdelijke locatie aan de Gouwe 30 in Dronten.

In juni 2005 verhuist Solana T&R naar de veel groter locatie aan de Tjonger 4 in Dronten. Hier kan het bedrijf werken aan expansie en het machinepark verder uitbreiden. De revolutie in de reclamebranche gaat supersnel evenals de ontwikkeling van Solana. In de periode die volgt zijn er veel veranderingen op het gebied van textiebedrukking die Solana T&R aangrijpt om met nieuwe machines en middelen up to date te blijven met de vraag uit de markt. In 2006 heeft Solana een tijdelijke extra kracht op de DTP afdeling aangenomen. Daarnaast begint de verkoop afdeling behoefte te krijgen aan versterking.

April 2007 mogen we twee nieuwe medewerkers verwelkomen: Ingrid bij de Service balie en verkoop, Wilbert als DTP-er. Nu kan Solana T&R echt uitgroeien en meerdere disciplines verder ontwikkelen. En dat dat ons goed afgaat, blijkt. In 2008 beginnen we uit onze jas te groeien. Er wordt gezocht naar oplossingen en toekomstplannen worden wederom onder de loep genomen. Dat resulteert in een nieuwe fase van Solana T&R: er wordt gewerkt aan een nieuw bedrijfspand dat ontwikkeld moet worden met het oog op eventuele groei. Eind 2008 ondergaan we een naamsverandering. Voortaan heten we Reclamecentrum Solana.

In 2009 wordt er gebouwd aan ons nieuwe pand aan de Oude IJssel 6 in Dronten. In de tussentijd is ons machinepark uitgegroeid met meerdere digitale printers en de sublimatie techniek, geschikt voor vele manieren van bedrukken. Het jaar 2010 is een prachtig jaar: in februari wordt ons eigen pand in gebruik genomen. In dit pand kunnen we nog enorm groeien en kunnen we werken volgens de nieuwste technieken die tot onze beschikking staan. De textielafdeling groeit door het gebruik van de nieuwste technieken, voor de digitale tak van Solana zijn we zoekende welke weg we in slaan.

Januari 2011 levert ons een nieuwe werknemer op, Gitye. De zoektocht op digitaal gebied wordt in 2012 verzilverd met een UV vlakbedprinter. We blijven werken aan de ontwikkeling van Solana en de ontwikkeling binnen onze branche. Op DTP gebied worden we af en toe bijgestaan door Loraine, die nog studeert. Op deze website kun je alle disciplines die Reclamecentrum Solana beheerst terug vinden.

De afgelopen jaren zijn prachtig en turbulent geweest. Op naar weer zo'n prachtige periode met u en jou als lezer, als klant, als medewerker.

 

Tot ziens in onze showroom.