superdeal solana

Specials

Haal buiten naar binnen! Met onze foto print LED panelen kunt u pas echt sfeer maken.In combinatie met de zuinige, daglicht LED panelen creëert u een natuurlijke werkomgeving. Ideaal voor kantoor, vergaderruimte en wachtruimte. De verlichting zorgt tevens voor rust en ontspanning, bijvoorbeeld in behandelkamers. Voor creatieve verzoeken staan onze creatieve mensen tot uw beschikking. In overleg met u kunnen wij een passende foto of afbeelding voor u uitwerken tot een lichtplan.Het systeem wordt compleet geleverd en is gemakkelijk te installeren. Bent u niet in staat om zelf de installatie te doen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Informeer nu naar de mogelijkheden.

 

http://www.youtube.com/embed/U1o6V_PWd5k

 

 

The sky is the limit!

Naast de gangbare reclameproducten kunnen wij u ook onze specials aanbevelen. Er zijn zoveel leuke en interessante producten die wij graag willen laten zien. Denk aan behangprint met uw eigen foto, je eigen sfeerdoek voor in de tuin, straatnaam bord, uw eigen naam in frees letters, een fotowand voor in de keuken, je eigen foto op een klok of lamp of misschien heb je een caravan die je gepimpt wilt hebben. Met andere woorden, er is veel mogelijk. Zit uw idee er nog niet bij, daag ons uit en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

AfbeeldingAfbeelding

 

AfbeeldingAfbeelding

 

Levensgrote RVS boom voor CAH Vilentum Dronten!

Voor CAH Dronten heeft Solana onlangs een levensgrote RVS boom geleverd en geplaatst. Het logo is volledig nagemaakt in RVS. De constructie bestaat uit 2x2 RVS segmenten welke samen de kruin en een deel van de stam vormen. De segmenten staan ca. 6500 mm. boven het maaiveld en de kruin is meer dan 4000 mm. in doorsnede. Een lastige klus, maar het resultaat mag er zijn!

Afbeelding

Nu ook UV printen bij Solana Reclame Centrum!

Direkt printen op platen en direkt verwerktbaar.

http://www.youtube.com/embed/xpB45GTjabw

Direkt printen op rigid materialen met AGFA ANAPURNA UV PRINTER