Reclameproducten
 • DesirĂ© Verhagen

  Desiré Verhagen email

  Haagse duizendpoot, altijd vrolijk tegenwoordig woonachtig in Lelystad. Desiré versterkt ons team op de sales afdeling en de administratie.

 • Gitje Winata

  Gitje Winata

  Iemand die alle klussen aanpakt is deze jongen. Hij heeft geen twee linkerhanden! Pittig eten is hem wel toevertrouwd, zijn roots liggen dan óók in Azië welteverstaan. Tegenwoordig is Slowakije een land dat zijn hart gestolen heeft, daar vertoeft hij dan ook regelmatig. In zijn vrije tijd pakt hij graag een filmpje.

 • Loraine Dijkstra

  Loraine Dijkstra

  Dit is onze jongste aanwinst. Afgestudeerd MBO Vormgeving en Entertainment en staat haar mannetje. Voor extra creativiteit kunnen we altijd een beroep op haar doen. Een pauze zonder Loraine en Wicky kunnen wij ons niet voorstellen!

 • Lyda Winata

  Lyda Winata email

  Als polderkind geboren in de jaren 70 en niet meer weg te slaan uit Dronten. Ondernemer, leerkracht groep 8, dol op skiën en gezellig samen zijn. Bij Solana vind je Lyda meestal terug op haar kantoor waar ze zich bezig houd met administratie, stagebeleid en personeelsbeleid. Op vrijdag oefent ze haar hobby uit: voor de klas van groep 8.

 • Roy Bloksma

  Roy Bloksma email

  Muziekliefhebber, vele interesses, gaat graag naar (Rap)concerten. Af en toe helpt hij Ingrid met meezingen. Houdt graag alle ontwikkelingen bij. Specialist in het aanbrengen van sign uitingen. Ziet u de bus van Solana rijden, grote kans dat Roy op weg is naar een 'klus'. Op diverse donderdagavonden actief in het Solana Bowling Team.

 • Wilbert Korf

  Wilbert Korf email

  Van Urk, gestudeerd in Leeuwarden en uiteindelijk in Dronten bij ons beland. Dol op vakanties en wandelen met de hond. Regelmatig op Ebay te vinden en is dan ook een kei in internetshoppen. Onder werktijd vermaakt hij zich met DTP werkzaamheden en stuurt een groot deel van het machinepark bij Solana aan. Geen opdracht is hem te gek, hij zal altijd gaan voor de beste kwaliteit.

 • Yohan Winata

  Yohan Winata email

  Creatieveling, skiër, Javaan en directeur. Geboren en deels getogen in Indonesië. Is dol op SF films en lekker eten. Yohan is een alleskunner bij Solana en vind je dan ook op alle afdelingen terug, van DTP studio tot productiehal. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is altijd de drijfveer voor zijn werk. Specialiteit is ontwerpen.