Selecteer een pagina

Over Solana

Solana is een full service reclamecentrum. Wij geloven dat onze gepersonaliseerde signproducten een bijdrage leveren aan een fijner leef- en werkklimaat. Een plek waar je graag wilt werken, waar je geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Ons Verhaal

Het bedrijf is gestart in januari 2005 op een tijdelijke locatie aan De Gouwe in Dronten. Van daaruit is het bedrijf in juni 2005 verhuisd naar de Tjonger in Dronten, waar we in een modern pand een mooie showroom konden realiseren. Door de ontwikkeling van ons bedrijf groeiden we al snel uit ons jasje en in 2009 zijn we begonnen met de nieuwbouw aan De Oude IJssel. Bij het ontwerp van dit pand was het belangrijk dat we konden blijven groeien en het pand moest flexibel in te delen zijn. In februari 2010 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand en dat is de huidige locatie van ons productie bedrijf, we bezitten een prachtige showroom waar we kunnen laten zien wat er mogelijk is op het gebied van reclame en sign. In augustus 2018 hebben we een vestiging in Zwolle geopend aan de Eekwal. Hier kunnen we vooral advies geven, meedenken en producten laten zien.

Ons MVO

Onze sign producten worden zoveel mogelijk geproduceerd in een zo kort mogelijk productieproces. Daarmee besparen we energie en tijd. Onze inkten zijn oplosmiddel vrij, en onze halffabrikaten worden met zorg uitgekozen waarbij gelet wordt op duurzame samenstelling en kwaliteit. Ook proberen we producten zo duurzaam mogelijk in te zetten door bestaande producten te bewerken, zodat ze een tweede leven krijgen. Begin 2019 zijn we overgestapt op een ander CRM systeem, waardoor we intern bijna papierloos kunnen werken.

Solana levert graag een bijdrage aan de maatschappij. We zijn o.a. trots op het Solana Indoor Atletiek Toernooi. Dit toernooi wordt elk jaar tussen kerst en oud & Nieuw georganiseerd door Flevo Delta. Wij mogen daar de hoofdsponsor van zijn. Het is een traditie geworden en in 10 jaar tijd is het deelnemersaantal verviervoudigd. Mooi dat we daaraan mogen bijdragen.

Ook trots zijn we op de Samenloop voor Hoop in Dronten. Vanaf de eerste editie mogen wij daar ook een bijdrage aan leveren. In mei 2019 hebben we voetstappen geprint die bedrijven konden ‘kopen’. Daarmee is een mooi bedrag opgehaald. Op o.a. deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan onze eigen leefomgeving.

Ons team

Ons flexibele team kan snel schakelen. Wij voelen ons thuis als we kunnen meedenken met jou om met mooie en betaalbare oplossingen te komen die helemaal passen bij jou. En het mooie is dat dat kan van ontwerp tot realisatie. We zijn een multicultureel team, dat zorgt voor mooie, verschillende invalshoeken. Enkele termen die passen bij ons team: onderzoeken, time management, rust, klantgericht, rots in de branding, breed inzetbaar en trots op wat we met elkaar kunnen en mogen maken.

Om altijd goed te kunnen blijven presteren werken we continue aan onze ontwikkeling, werken we op prettige werkplekken en zorgen we voor de innerlijke mens. Zo staat er tijdens onze gezamenlijke lunch geen broodje pindakaas op tafel, maar multiculturele, culinaire hoogstandjes. Deze delen we ook graag met elkaar. Voor de nodige competitie zorgt de tafelvoetbal of het dambord. En daarna kunnen we er weer tegen aan om voor jou aan de slag te gaan.

Wil je een mooi en verantwoord signproduct, ontworpen en gemaakt met aandacht? Neem eens contact met ons op of stap eens binnen. We hebben altijd tijd voor een goed gesprek en nieuwe ideeën.

Wij mogen mooie dingen maken voor o.a.

neem contact met ons op

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, flexibiliteit, service en een snelle levering

nieuwsbrief ontvangen?

volg ons ook op

     

Bestanden versturen?

Of mail naar sales@solana.nl 

contact

Kom eens langs in onze showroom in Dronten

Dronten
De Oude IJssel 6
8253 PV  Dronten
+31 (0)321 - 33 71 40

Zwolle
Eekwal 43
8011 LB Zwolle
+31 (0)38 84 56 120

Kies je voor Reclamecentrum Solana, dan kies je voor zekerheid van een door SIBON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. SIBON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.